Za starše, dijake in študente

Ima vaš otrok vedenjske težave?
Grafologija je lahko odličen pripomoček, če želite izvedeti v kakšno osebo se razvija vaš otrok in kako mu lahko pri razvoju kar najbolj pomagate.

Grafološka analiza je otroku bistveno bolj prijazna in za okolico manj opazna kot so nekateri drugi postopki. Rezultate dobite hitro in kažejo dejansko psiho-fizično stanje vašega otroka v tem trenutku.

Usmerite vašega mladostnika na pravo pot!
Grafološka analiza se lahko še posebej dobro izkaže, ko želite pravilno usmeriti vašega mladostnika na poklicno pot ali nadaljnje šolanje.

V tej dobi je mladostnikova osebnost že toliko razvita, da lahko izkušeni grafolog določi njegove močnejše in šibkejše lastnosti, ter mu pomagamo, da se odloči za nadaljnjo pot – takšno, ki mu je tako rekoč pisana na kožo.

Ali je vaš študij res za vas in kako do prve službe!
Nič ni hujšega, kot vztrajati v študiju, ki vam nikakor ne leži. Vsi se kdaj v življenju znajdemo v situaciji, ko naša hotenja ne upoštevajo tega, kar si nekje globoko v sebi res želimo.

Z grafološko analizo lahko odkrijemo področja in talente, ki vas bodo preko študija pripeljali na uspešno poslovno in poklicno pot.

Za več informacij me prosim pokličite na telefon  040/451 799 ali pošljete elektronsko sporočilo.
Obrazec za izdelavo grafične analize najdete tukaj: prenesi obrazec